Kesäruokalistojen suosikit

HKScan tarjoaa ammattikeittiöille nopeita ja maistuvia vaihtoehtoja, jotka säästävät aikaa ja elävöittävät kesän ruokalistoja.

Julkaistu

Teksti

HKScan Finland Oy

Kuvat

HKScan Finland Oy

Kaupallinen yhteistyö

HKScan Finland Oy

Vaivattomat valmistaa, valloittavat maultaan

Korkealaatuiset kotimaiset tuotteet ovat vastuullinen valinta kesän ruokalistoille. Ammattikeittiöiden työtä helpottavat käyttövalmiit kana- ja porsastuotteet, joilla valmistuu maistuvia annoksia helposti ja nopeasti.

"Esivalmisteltujen tuotteiden kysyntä on kasvanut. Keittiöissä voidaan keskittyä ruoanvalmistuksen jälkeen viimeistelyyn ja esille laittoon", sanoo HKScanin keittiömestari ja kehityspäällikkö Sami Rekola.

"Kesän ruokalistalle voidaan tuoda monipuolisia vaihtoehtoja, kun osa perinteisistä aikaa vievistä työvaiheista on valmiina", hän lisää.

Grillaus pekoni peruna DSC06549

Grillisesonki jatkuu ympäri vuoden

Kesän suosituimpia makumatkoja siivittää grillauksen jäljittelemätön maku, niinpä Kariniemen meheviksi kypsennetyissä tuotteissa on savuisuus ja makujen syvyys jo valmiina! Myös lihan omalle maulle on jätetty tilaa – ja kyllähän se maistuukin, sillä tuotteiden lihapitoisuus on peräti 98 %.

Kariniemen Kananpojan luullinen ja nahallinen koipipala maustettuna ja kypsäksi grillattuna sopii yhdistettäväksi moniin ruokiin, kuten aromaattisiin kasviksiin ja salaatteihin. Tämä tuotesarjan suosikki jatkaa vaivatta grillisesonkia myös läpi vuoden rikastaen esimerkiksi täyteläisiä pataruokia.

Ruokahävikki on huomioitu pakkauksissa, sillä niistä voi ottaa käyttöön juuri kulloinkin tarvittavan määrän.

HKScan Grillaus possuvarras DSC06653

Helpompaa kesäarkea käyttövalmiilla tuotteilla

Käyttövalmiit kanatuotteet, jotka on valmistettu sous vide -menetelmällä, tarjoavat saman täyteläisen maun ja suutuntuman kuin perinteiseen tapaan haudutetut. Kariniemen Kananpojan kypsä broilerin ohutfilee sopii sellaisenaan lisukkeiden kera tarjoiltavaksi tai sovellettavaksi moniin kesän takuuvarmoihin suosikkeihin, kuten salaatteihin, leipätäytteisiin ja pastoihin. Sadepäivinä ruokalistoille voi tuoda ruokaisan kanacurryn. Jokainen kokki voi hyödyntää omat yksilölliset mausteensa ja tekniikkansa tämän eksoottisen ruokalajin valmistukseen.

Vaivattomuutta ja monipuolisuutta kesän ruokalistoille tuovat myös kypsät ja luuttomat fileestä valmistetut palat, jotka voi tarjoilla sellaisenaan tai käyttää osana koko ateriaa. Lisäksi kanafileebites-tuotteilla on helppo vastata fast good -ilmiöön.

HKScan Grillaus raakamakkaralla täytetyt padronit DSC06734

Kesän listasuosikki

Hienojakoisen ja mehevän porsaanlihan monipuolisuus tekee siitä ihanteellisen valinnan lukemattomiin ruokiin, mukaan lukien etnisten keittiöiden herkut ja street food -suosikit. Murea ja maukas HK Porsaan kypsä luuton kylki on kypsennetty valmiiksi tomaattiseen bbq-kastikkeeseen. Yhdessä paahdettujen siipien kanssa tarjoiltuna porsaankylki on kesän takuuvarma listasuosikki!




Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä