Lisää lounaspöytään sesongin värejä ja valitse oikeat astiat

Tuoreet sesongin raaka-aineet tekevät lounaan noutopöydästä värikkään ja houkuttelevan. Astiatukku Kespron valikoima tarjoaa puolestaan herkullisen valikoiman astioita, jotka sopivat erityisesti noutopöydän ruokien tarjoiluun.

Julkaistu

Sesonginmukaisten ruokien hyödyntäminen lounaan noutopöydässä on monella tapaa hyödyllistä. Tuoreet raaka-aineet maistuvat paremmalta ja ovat ravitsevia, ja lähellä tuotettujen tuotteiden hiilijalanjälkikin on pienempi. Sesongin vaihtelu tuo lounaalle monipuolisuutta ja pitää asiakkaat tyytyväisinä.

Sesongin vihannekset ovat usein myös edullisempia hankkia, sillä niiden saatavuus on hyvä. Tämä voi auttaa ravintolaa säästämään kustannuksissa ja parantamaan kannattavuutta samalla, kun asiakkaat saavat terveellistä ja vaihtelevaa ruokaa.

Maistuva ja käytännöllinen lounas on onnistunut niin asiakkaan kuin ravintolan näkökulmasta.

MN 3 24 Cafe ja vitriini varicroissant 2

Näyttävästi ja käytännöllisesti tarjolle

Astiat ovat tärkeä osa noutopöydän kokonaisuutta. Ne vaikuttavat ruokien tarjoiluun, käytännöllisyyteen ja hävikkiin. Astiatukku Kesprossa on laaja valikoima astioita sesonginmukaisten ruokien tarjoiluun.

Astioiden merkitys ruokahävikin hallinnassa on huomattava. Oikein mitoitetut ja muotoillut astiat voivat auttaa säätämään annoskokoja pienemmiksi ja vähentämään ruokahävikkiä. Helposti pinottavat ja säilytettävät astiat voivat optimoida tilankäytön ja vähentää tilantarvetta ravintolassa.

MN 3 24 Cafe ja vitriini varicroissant 1

Satsaa laatuun

Tarjoiluastioiden ulkonäkö ja tyyli vaikuttavat myös asiakkaiden ruokailukokemukseen. Laadukkaat ja tyylikkäät astiat luovat positiivisen ensivaikutelman ja lisäävät asiakkaiden tyytyväisyyttä ruokailuhetkeen. Lisäksi helppohoitoinen ja kestävä materiaali varmistaa, että astiat palvelevat hyvin ja pitkään, mikä vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ravintolan kannattavuuteen.

Astiatukku Kespron asiantuntijat auttavat suunnittelemaan sopivan noutopöydän asiakkaan tarpeisiin joko paikan päällä Astiatukku Kespron showroomissa tai etänä ympäri Suomen. Astiatukku Kesprossa on astioiden lisäksi kaikki tarvittava työasuista aterimiin, keittiövälineisiin ja kattaukseen.

MN 3 24 Cafe ja vitriini varicroissant 4

Astiatukku Kespro kattaa salin ja keittiön

Astiatukusta saa tuotteet niin kattaukseen, esillelaittoon, ruoanvalmistukseen, keittiön pienelektroniikkaan, säilytykseen kuin kuljetukseen. Kespron astiamyyntiin erikoistuneet avainasiakaspäälliköt ovat aina apuna tuotteiden valinnassa.

Parhaimman kokemuksen astioiden valintaan saa varaamalla ajan Astiatukku Kespron showroomiin, jonka inspiroivassa miljöössä kuvattiin tämän Menu-lehden Inspiraatio-osion kuvitus.

Astiavalintojen fiilistely onnistuu parhaiten, kun pääsee koskettamaan astioiden tekstuureja ja näkemään värit luonnossa. Samalla mielikuvitus herää, ja voi helpommin kuvitella, miltä oman ravintolan annokset missäkin astiassa näyttäisivät ja miten erilaiset astiat toimisivat yhdessä.

Astiatukku Kespro tarjoaa laajan valikoiman varastossa olevia tuotteita, jotka ovat tilattavissa asiakkaan normaalin tilausrytmin mukaisesti. Tuotteet toimitetaan kätevästi muun kuorman mukana. Lisäksi saatavilla on laaja tilausvalikoima, josta saa lisätietoa Astiatukun ammattilaisilta.

MN 3 24 Cafe ja vitriini varicroissant 3

Herkkiä sävyjä kattaukseen

  • Hempeitä sävyjä kesän kattauksiin Villeroy & Boch -valikoiman astioilla, joiden siniset (Crafted, Blueberry), pinkit ja beiget (Perlemor, Coral ja Sand) sävyt toimivat hienosti yhdessä.
  • Kosketa. Aisti astiat koskettamalla, koe niiden paino ja tekstuuri. Usein todellisuus tuntuu erilaiselta kuin mielikuva.
  • Fiilistele. Miten eri astiat toimivat keskenään, miltä meidän signature-annos näyttäisikään tältä lautaselta tarjottuna?
  • Kuvittele. Miltä tämä astia näyttää meidän ravintolassa? Miten se istuu muuhun kokonaisuuteen ja liikeideaan?

Varaa aika Astiatukku Kespron showroomille

Varaa aika ja tule vierailemaan Astiatukku Kespron showroomiin osoitteessa Vanha Talvitie 10 F Helsingissä. Ajanvaraus onnistuu helposti tämän linkin kautta:


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä