Hodari on kesän pikaruokatrendi

Hot dog, hodari, kuuma koira. Tämä klassikko herättää nostalgisia muistoja kesäfestivaaleista, rantapäivistä ja kaupunkien katukeittiöistä. Mutta onko hot dog vielä trendikäs vai ajan jalkoihin jäänyt pikaruoka?

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Hot dog on huipputrendikäs. Se on ilmiö, joka on löytänyt paikkansa ruokakulttuurin keskuksissa ympäri maailman. Hodarin suosio perustuu sen monipuolisuuteen, helppouteen ja ennen kaikkea siihen, että se tarjoaa syöjälleen täydellisen yhdistelmän makuja ja tekstuuria.

MN 3 24 Fastn good hotdogs 1 Piristä listaa hodarien lisäksi myös trendikkäällä loaded fries -annoksella.

Kesäkeittiön uusvanha bravuuri

Hodariateria on nopea valmistaa ja tarjoilla, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon kiireisille keittiöille. Se sopii yhtä hyvin lounaaksi, välipalaksi kuin nopeaksi mukaan otettavaksi ateriaksi. Lisäksi hot dog on monipuolinen: se voidaan tarjoilla lukuisilla eri täytteillä ja lisukkeilla, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon vegaaneista lihansyöjiin.

Hodari on helppo varioida erityisruokavalioita noudattaville asiakkaille esimerkiksi gluteenittomilla sämpylöillä. Yhtä helposti hot dog taipuu maailman eri keittiöihin, kuten korealaiseen tai meksikolaiseen makumaailmaan mausteita ja täytteitä vaihtamalla.

Kesäisin ihmiset kaipaavat rentoa ja helppoa ruokaa, joka on mukava nauttia lämpimänä päivänä kylmän juoman kaverina. Hodariannoksissa kannattaa käyttää korkealaatuisia makkaroita, jotka tarjoavat herkullisen makuelämyksen jo itsessään. Käyttämällä lisäksi monipuolisia täytteitä, kuten tuoreita vihanneksia, erilaisia kastikkeita ja juustoja, saa hot dogista myös täyttävän. Lisukevaihtoehtoina voi tarjota erilaisia salaatteja ja suurempaan nälkään vaikkapa vanhaa tuttua, tuhtia loaded fries -annosta.

Hodarin tarjoiluun ratkaisut löytyvät Astiatukku Kespron valikoimista – samalla tilauksella muun kuorman kanssa.

Vinkit hodaritarjoiluun

  • Hodarin perusyhtälö = sämpylä + pääproteiini, kuten nakki tai liha + kastikkeet, kuten majoneesit ja ketsupit + kasvikset + viimeistely esimerkiksi yrteillä.
  • Top cut -sämpylät helpottavat hodareiden täyttämistä ja tarjoilua.
  • Paljon makua: Menu Chorizomakkarat tuovat hodarille mausteisuutta ja suutuntumaa.

Ostoslistalle

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä