K-Business Credit - Kokoaan suurempi kortti

Uudessa K-Business Credit -kortissa yhdistyvät Visan tuoma vapaus sekä rahanarvoiset Plussa- ja kumppaniedut.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

K-Business Credit on yritysten VISA luottokortti, joka toimii maksuvälineenä Suomessa ja maailmalla. Yritysasiakas saa hyödynnettyä korttia käyttämällä myös helposti Plussa- ja kumppaniedut: tämä tarkoittaa rahanarvoisia K-ryhmän alennuksia niin elintarvikkeista kuin sähköauton latauksesta sekä kumppanietuja majoituksista ja kokouksista.

”Uusi K-Business-kokonaisuus on rakennettu palvelemaan alati kasvaa yritysasiakaskuntamme. Kespron asiakas hyötyy kortista monin eri tavoin, K-kauppojen Plussa-etujen lisäksi kortti toimii maksuvälineenä myös K-ryhmän ulkopuolella sekä tarjoaa joustoa kassahallintaan tarjoten jopa 30 vrk korotonta maksuaikaa. Palvelun kehittämisen myötä uusia etuja on luvassa tulevaisuudessa vielä lisää”, Kespron palveluliiketoiminnasta vastaava johtaja Taiju Jaatinen kertoo.

Kaikki kortin käyttäjälle oleellinen tieto on helposti löydettävissä K-Business-sovelluksessa.

K-Business Credit -kortin edut:

  • Toimii maksamiseen maailmanlaajuisesti kivijalkaliikkeissä ja verkko-ostamisessa
  • Plussa-edut K-ryhmän kaupoista sekä ostoetu Kespron noutotukuista
  • Sisältää väärinkäyttövakuutuksen (vakuutuksen myöntää AIG Europe S.A. sivuliike)
  • Kortin LoungeKey-edulla kortinhaltija nauttii lentokenttien lounge-palvelusta maksutta kaksi kertaa vuodessa
  • Kaikki kortin käyttäjälle oleellinen tieto helposti löydettävissä uudessa K-Business-sovelluksessa: kortin hallinta, käyttö ja edut, Plussa-viivakoodi ja K-ruokakauppojen takuukuitit. K-ruokakaupoista sekä Kespron noutotukuista tehdyistä ostoksista saatava sähköinen, kirjanpitokelpoinen kuitti on tulossa palveluun suunnitelman mukaan syksyn aikana.
  • Monia muita jatkuvasti kehittyviä, rahanarvoisia etuja

Tutustu K-Business Credit –korttiin ja sen etuihin ositteessa K-Business.fi.

Korttiluoton myöntää Oma Säästöpankki Oyj.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä