Kiilto Pro HygiNet® helpottaa puhdasta arkea

Digitaalisen Kiilto Pro HygiNet® -palvelun avulla ammattikeittiön hygieniasuunnitelma ja ohjeistus löytyvät ajantasaisina samasta paikasta.

Julkaistu

Teksti

Tarja Västilä

Kuvat

Kiilto

Kaupallinen yhteistyö

Kiilto

Enää ei tarvitse tuskailla ja etsiskellä ravintolan tai suurkeittiön hygieniasuunnitelmaa ja pitää sitä manuaalisesti ajan tasalla. Kiilto tarjoaa digitaalisen ja reaaliaikaisen ratkaisun, joka on aina kaikkien työntekijöiden käytettävissä.

”HygiNet-palvelu on ollut asiakkaiden saatavilla useamman vuoden ja sillä on jo noin 700 tyytyväistä käyttäjää Suomessa. Aikoinaan lanseeraus lähti ruokapalveluiden tarpeesta ja toiveesta omavalvontaan ja helppokäyttöiseen digitaaliseen hygieniasuunnitelmaan”, kertoo Kiillon palvelukehityspäällikkö Saku Haukijärvi.

Kiilto Pro HygiNet ja Nokevalin NSnappy-omavalvontapalvelu tukevat toisiaan ja sopivat hyvin käytettäviksi rinnakkain ammattikeittiöissä. Molemmat lisäävät turvallisuutta, helpottavat rutiineista huolehtimista sekä tarjoavat yhdessä kokonaisvaltaisen ratkaisun ammattiasiakkaiden tarpeisiin.

HygiNetiä voi käyttää myös kännykällä ja tietokoneella.

Keittiössä työvoima voi silloin tällöin vaihtua, jolloin digitaalinen työkalu helpottaa kiireisessä keittiössä. Palvelun avulla työntekijät on helppo perehdyttää hygieniasuunnitelmaan.

”Ei tarvitse kuin antaa tabletti eteen, ja sieltä löytyy kaikki tieto. HygiNetiä voi käyttää myös kännykällä ja tietokoneella”, Haukijärvi sanoo.

Tiedot löytyvät yhdestä paikasta

Kiilto on tunnettu tuotteistaan, mutta yritys auttaa asiakkaita onnistumaan myös palvelun, digitaalisten työkalujen ja asiantuntijuuden avulla. Kiillon kehittämästä HygiNet-palvelusta löytyvät kaikki hygieniasuunnitteluun liittyvät asiat, kuten tuotetiedot ja annosteluohjeet, välineet, puhdistus- ja menetelmäohjeet sekä käyttöturvatiedotteet.

MN 4 24 Kiilto Pro Hyginet 2 Palvelusta löytyvät kaikki hygieniasuunnitteluun liittyvät asiat, kuten tuotetiedot ja annosteluohjeet.

Lakisääteiset velvoitteetkin hoituvat HygiNetin avulla. Viranomaisten edellyttämät dokumentit, käyttöturvatiedotteet ja tuotekortit ovat sähköisesti saatavilla. Lisäksi raportointia ja hygienian toteutumista on helppo seurata ja valvoa. Palvelusta löytyy muun muassa pintahygienianäytteiden raportointi.

”Kaikki tiedot ovat aina ajan tasalla mahdollisia tarkastuksiakin varten. Sisällöissä on myös hygieniaratkaisuja spesifeihin ongelmiin, esimerkiksi miten jokin tietty tahra on paras poistaa. Korona-aikana palvelusta sai tarkat ohjeet desinfiointiin, henkilöhygieniaan ja turvallisiin tiloihin”, Haukijärvi lisää.

Hygieniasuunnitelma rakentuu yksilöllisesti kohteittain: ketjun eri paikoissa voi olla käytössä sama suunnitelma tai se voi olla ravintolakohtainen. Tarvittaville osa-alueille keittiössä ja tarjoilutiloissa on omat ohjeensa, kuten miten astianpesukonetta käytetään ja kuinka usein se puhdistetaan.

MN 4 24 Kiilto Pro Hyginet 3 HygiNet-palvelu lisää turvallisuutta ja helpottaa rutiineista huolehtimista. Palvelussa ovat muun muassa puhdistusohjeet ja käyttöturvatiedotteet.

Tuottavuus paranee

Kiillon kehityspäällikön Juhani Farinin mukaan HygiNetin kaltaiset digitaaliset palvelut mahdollistavat läsnäolon asiakkaan arjessa.

”Voimme tarjota kätevästi sekä apua että asiantuntemusta. Tulevaisuudessa panostamme muun muassa ympäristövastuullisuuteen liittyviin toimintoihin ja tuomme sinne sisältöjä, jotta asiakkaat voivat tehdä kestäviä valintoja. Kiillossa pyritään muutenkin uusiutuviin raaka-aineisiin ja pakkauksiin. Läpinäkyvyys on tärkeää.”

Farin toteaa, että dataan ja tietoon pohjautuva päätöksenteko parantaa myös asiakkaan tuottavuutta. HygiNetiä kehitetään jatkossa edelleen asiakkaita kuunnellen.

Haukijärven mukaan Kiilto haluaa olla asiakkaan lähellä: digipalveluiden avulla asiantuntemusta voi tarjota ajasta ja paikasta riippumatta.

MN 4 24 Kiilto Pro Hyginet 4 Kehityspäällikkö Juhani Farin (vas.) ja palvelukehityspäällikkö Saku Haukijärvi auttavat asiakasta saamaan hygieniaosaamisensa kuntoon.

Kiilto

  • Suomalaisella perheyrityksellä on yli satavuotinen historia.

  • Kiilto kehittää, valmistaa ja myy kemianteollisuuden ratkaisuja ja palveluita neljällä eri liiketoiminta-alueella: rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet.

  • Tavoitteena on hiilineutraalius vuoteen 2028 mennessä.

  • Kiilto on saanut Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatin 13 peräkkäisenä vuotena.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä