Lihavinkki: Näin valmistuu kevään juhlavampi lounasbuffet

Feelian ylikypsä porsaanpotka on monipuolinen tuote kevään juhlasesonkiin. Yhdistele haluamallasi tavalla tai poimi alta liikeideaasi sopivat tarjoiluvinkit.

Julkaistu

Teksti

Inka Ikonen

Kuvat

Adobe Stock

Kaupallinen yhteistyö

Feelia

Feelian ylikypsä porsaanpotka on monipuolinen tuote kevään juhlasesonkiin. Yhdistele haluamallasi tavalla tai poimi alta liikeideaasi sopivat tarjoiluvinkit.

Ylikypsä porsaanpotka on saatavilla Lihatukku Kesprosta. Se on kotimaista lihaa ja sille on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki.

Murea porsaanpotka on valmista tarjolle 20 minuutissa. Tuote on siis nopea käyttää, voit säästää lounasvalmisteluissa arvokasta aikaa ja tarjota asiakkaille tasalaatuista, laadukasta lihaa.

6 vinkkiä ylikypsän porsaanpotkan käyttöön lounasbuffeessa

1 – Keväiset kasvikset

Raikkaan keväinen possuannos syntyy yhdistämällä ylikypsä porsaanpotka värikkäisiin kasviksiin. Valmista potkan kaveriksi kasviksia, kuten parsaa ja varsiparsakaalia. Paahda perunoita uunissa ja pyörittele basilika-valkosipuliöljyssä. Valmista dippikastikkeeksi vatkattua fetaa. Surauta tehosekottimella feta ja kreikkalainen jogurtti tasaiseksi massaksi ja mausta sitruunamehulla ja pippurilla.

2 – Tuunaa porsaanpotkaa

Glaseeraa porsaanpotka mustaherukoista, sokerista ja etikasta keitetyllä kastikkeella. Tarjoa liha paistetun bataatin ja vihreiden papujen kera.

3 – Possua ja omenaa

Suolaisen ja makean liitto on pettämätön – tämä klassikkoyhdistelmä toimii varmasti. Tarjoile ylikypsää porsanpotkaa omena-sipulihillokkeen kanssa. Lisukkeena voi olla täyteläistä perunapyrettä ja höyrytettyjä vihanneksia.

4 – Tuulahdus Italiasta

Valmista porsaanpotkan kaveriksi raikas, italialainen fenkolisalaatti. Ohueksi siivutetun fenkolin lisäksi salaattiin tulee appelsiinin lohkoja, kalamata-oliiveja ja oliiviöljyä. Salaatin lisäksi valmista esimerkiksi yksinkertaista parmesaanipastaa.

5 – Kastike keskiössä

Tarjoile liha säräkasvisten ja lohko- tai kermaperunoiden sekä perinteisen punaviinikastikkeen tai burgundinkastikkeen kanssa. Burgundinkastike valmistuu punaviinistä, sipuleista, sienistä, pekonista ja yrteistä.

6 – Katuruokaa pääsiäispöytään

Porsaanpotkan voi repiä nyhtöpossuksi ja tarjoilla tacojen, pitaleipien tai hampurilaissämpylöiden välissä. Laita lisäksi väliin punakaalia, tomaattia, fetaa, kermaviiliä tai ranskankermaa ja chiliä.



Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä