Tuotevinkki: täydelliset burgerit Valio Koskenlaskija® -tuotteilla

Suositut ja helppotekoiset hampurilaiset sopivat aina kesämenuun. Mehevä herkkuhetki sämpylän sisällä syntyy helposti Valio Koskenlaskija® -tuotteilla.

Julkaistu

Teksti

Valio

Kuvat

Valio

Kaupallinen yhteistyö

Valio

Hampurilaisen voittokulkuun ei näy loppua. Se on ponnistanut pikaruokaloista sujuvasti kaikkialle, missä hyvän ruoan ympärille kokoonnutaan. Kesäkaudella se on yhtä hyvin helteisen päivän suolaisennälän sammuttaja kuin sadekelin lohtu terassin lipan alla. Asiakkaat odottavat tällä hetkellä burgeriltaan mehevyyttä, herkullisia kastikkeita ja autenttisia makuja.

Juustot tuovat makua ja mehevyyttä hampurilaisiin, ja sitovat erilaiset maut ja tekstuurit yhteen – ihan konkreettisestikin. Sopivan tanakka ja sulava juusto varmistaa, että täytteet eivät pääse luisumaan omille teilleen.

Valio Koskenlaskija® – laitetaanko tuplana?

Valio Koskenlaskija® -sulatejuustotuotteiden avulla saat rakennettua monipuoliset ja laadukkaat hampurilaiset. Valio Koskenlaskija on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta 1933. Valmiit, paksut Valio Koskenlaskija cheddar -burgerviipaleet sulavat upeasti pihvin päälle ja iso, helppokäyttöinen pakkaus riittää pitkään.

Valio Koskenlaskija on varteenotettava vaihtoehto myös hampurilaisen kastikkeeksi – Valio Koskenlaskija cheddar -juustokastike on juuri niin herkullisen valuvaa ja täyteläistä kuin tämän hetken burgeritrendi vaatii. Ylimmille juustojen ystäville suosittelemme tuplajuustoburgeria, jossa pihvi saa päälleen sekä Valio Koskenlaskija cheddar-viipaleen että -kastikkeen.

Muista myös muut street food -tärpit

Ammattilaiskokoisille pakkauksille Valio Koskenlaskija -viipaleita ja -kastikkeita on varmasti riittävästi käyttöä muuallakin, kun kokataan mutkattomia katuruokaherkkuja. Valio Koskenlaskija cheddar-kastike on ehdoton tuote tex-mex -annoksiin ja wrappeihin sekä pieniin dippailuannoksiin. Valio Koskenlaskija -viipaleet puolestaan toimivat erinomaisten lämpimien toastien ja paninien täytteenä.

Koskenlaskija toastburger 1500x1000


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä