Juomavinkki: KOFF Long Drink Juiced, mehukas ja värikäs greippilonkero

Greippilonkero voi olla myös värikästä – Sinebrychoffin uutuusgreippilonkero saa makua, väriä ja tuoksua aidosta greippimehusta.

Julkaistu

Teksti

Sinebrychoff

Kuvat

Sinebrychoff

Kaupallinen yhteistyö

Sinebrychoff

Lonkero on suomalaisten suosikkijuoma. Viime vuosina lonkeromarkkinaa ovat vallanneet värilliset makulonkerot, ja joka vuosi uusi väri ja maku ovat villinneet suomalaiset. Monia voi kuitenkin yllättää tieto mistä alkuperäisen lonkeron väri ja maku tulevat.

Perinteinen harmaa greippilonkero sisältää vettä, giniä, sokeria, hiilidioksidia sekä aromi- ja sameutusaineita. Harmaa väri tulee sameutusaineesta ja maku ginistä, sokerista ja aromeista. Mutta jos lonkerossa käytetään greippimehua, se on kaikkea muuta kuin harmaata ja maistuukin aivan toisenlaiselta.

Sinebrychoffin uutuustuote KOFF Long Drink Juiced Grapefruit saa makua, väriä ja tuoksua greippimehusta. Juiced Grapefruitissa on aitoa greippimehua peräti kahdeksan prosenttia. Mehu tuo juomaan raikkaan, vähemmän makean greippisen maun ja kauniin kellertävän värin. Makua tulee myös luontaisista aromeista.

Sinebrychoff testasi uutuustuotetta sokkotesteissä. Verrokkina oli perinteinen harmaa lonkero.

”Haluamme tehdä myös perinteisestä greippilonkerosta kiinnostavamman. Kysyimme greippilonkeroiden kuluttajilta*, mikä lisäisi eniten kiinnostusta klassikkojuomaan. Greippimehu oli asia, joka nousi vastauksissa selvästi suosituimmaksi. Myös luonnollisia ainesosia toivottiin. Tekemässämme makutestissä** yllätti, että KOFF Long Drink Juiced Grapefruitin raikkaus koettiin selkeästi (63 %) paremmaksi kuin kilpailevassa tuotteessa”, Sinebrychoffin lonkeroiden tuotepäällikkö Juha Saloranta kertoo.

KOFF Long Drink Juiced tuotekuva 1500x1000 KOFF Long Drink Juiced Grapefruit 5,0% saa makua aidosta mehusta.

Lonkerot ovat nyt trendikkäitä ja värikkäitä

Long drink -juomat ovat pitkään olleet suomalaisten suosiossa, mutta juuri nyt ne ovat erityisen trendikkäitä, lonkerokategoria on yksi nopeimmin kasvavista juomatuoteryhmistä. Lonkerokategoria tarjoaa monille sopivia ja monipuolisia makuja, ja onnistunut viestintä uutuuksista on tuonut kategoriaan paljon uusia kuluttajia. Lonkeroita nautitaan monenlaisissa tilanteissa, mutta erityisesti sosiaalisissa ja ”energisissä” hetkissä sekä juhlissa.***

”Viime vuodet ovat olleet hyviä makulonkerovuosia KOFF Long Drinkille. Uutuutemme ovat todistaneet, että väriä harmaaseen on odotettu”, Sinebrychoffin lonkeroiden kategoriamarkkinointijohtaja Juhani Jalkanen sanoo.

Lähteet

  • *Sinebrychoff On-line-tutkimus Cambri10/2022 Suomi (N=304: Juo greippilonkeroa vähintään kerran kahdessa kuukaudessa)
  • ** Sinebrychoff makutesti Taloustutkimus 2023 Suomi (N=240)
  • *** Sinebrychoff Tarvetilannetutkimus Knowit 2023 Suomi (N=2006)*




Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä