Juomavinkki: Modo The Virgin Series – ammattilaisten valinta

Makusiirappien käyttäminen drinkeissä ja mocktaileissa nopeuttaa baarihenkilökunnan työskentelyä ja auttaa varmistamaan juomien tasalaatuisuuden.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Mixtec

Kaupallinen yhteistyö

Mixtec

Valmiit maustetut siirapit ovat monikäyttöisiä tuotteita baareissa ja ravintoloissa. Niillä voidaan juomien lisäksi maustaa vaikkapa jälkiruokia, kastikkeita ja marinadeja. Monipuolisuutensa lisäksi siirapit tehostavat työskentelyä; ne nopeuttavat juomien valmistusta ja varmistavat tasalaatuisuuden. Nopeus ja tasalaatuisuus puolestaan parantavat palvelua ja asiakastyytyväisyyttä.

Modo-siirapit on kehitetty erityisesti horeca-alan ammattilaisille, jotka arvostavat laadukkaita ja nopeasti valmistettavia juomia. Modo The Virgin Series -siirapeilla varmistat asiakkaille unohtumattoman makuelämyksen jokaisella cocktaililla – lisää vain mikseri ja alkoholi. Siirapeilla teet helposti maistuvat klassikkodrinkit myös alkoholittomina mocktaileina.

Suosittu Limoncello Spritz

Limoncellon suosio on tullut jäädäkseen. Siirappisarjan kruunaakin kesän 2024 uutuusmaku, Limoncello Spritz. Tämä raikas ja sitruksinen siirappi tuo Italian aurinkoisen tunnelman lasiin. Limoncello Spritz on täydellinen valinta kesän juomavalikoimaan, ja se hurmaa sekä alkoholillisena että mocktailina. Siirapin avulla juoman valmistaminen on helppoa ja nopeaa, mutta lopputulos on aina ensiluokkainen.

Limoncello Spritz 1500x1000

Limoncello Spritz

Tee näin: Täytä lasi jäillä. Lisää siirappi, prosecco ja pidennä kivennäisvedellä. Koristele sitruunan viipaleilla ja mintulla.

Alkoholiton herkku valmistuu lisäämällä siirapin kanssa jäitä, soodavettä ja sitruunan kuorta koristeeksi.

Kuuden maun Modo The Virgin Series -tuoteperhe

  • Limoncello Spritz: Raikas ja sitruksinen, UUTUUS!
  • Mojito: Klassinen mintun ja limen yhdistelmä.
  • Pina Colada: Trooppinen ananas ja kookos.
  • Virgin Spritz: Perinteinen aperitiivi.
  • Margarita: Tequila ja lime.
  • Cosmopolitan: Karpalon ja limen makuinen klassikko.

Vinkki: Voit myös kokeilla käyttää Virgin-sarjan siirappeja leivonnassa ja luoda herkullisia jälkiruokia.

Modo Virgin tuoteperhe 1500x1000

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä