Kespron uusi Toimitukset-palvelu sujuvoittaa arkea

Kespron digitaaliset palvelut laajenevat uudella Toimitukset-palvelulla. Palvelussa Kespron asiakas voi tarkastella omia tilauksiaan ja seurata toimitusta puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Julkaistu

Päivitetty

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro



Helpottaa arkea ja säästää aikaa

Toimitukset-palvelu on kehitetty tiiviissä yhteistyössä Kespron toimitusasiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on tuottaa parempaa työpäiväkokemusta asiakkaidemme toimipisteiden työntekijöille.

Palvelu lisää ennakoitavuutta asiakkaidemme arkeen sekä tuo paljon toivottua lisätietoa toimituksista. Eri toimipisteiden tarkastelu on helppoa, sen voit tehdä valitsemalla alasvetovalikosta halutun asiakasnuneron.

Palvelun ensimmäinen versio jakautuu kolmeen välilehteen; ”Tilaukset”, ”Toimitukset” ja ”Toimitushistoria.”

1. Tilaukset

Tilaukset-välilehti kokoaa yhteen tarkastelun alla olevan toimipisteen kaikki tilaukset ja tilausvahvistukset riippumatta tilauskanavasta. Tehdyt tilaukset kootaan tilauskorteiksi, josta nähdään myös, mikäli tilaukseen on kohdistunut poikkeamia tai tilaus on jakaantunut useammalle toimituspäivälle. Tilausvahvistuksen voi tarkistaa avaamalla tilauskortin.

2. Toimitukset

Toimitukset-välilehdeltä nähdään yhdellä silmäyksellä, minkä kokoinen kuorma on saapumassa ja onko toimituksessa mahdollisesti puutteita. Toimituskorteille kootut tiedot mahdollisista tuotepuutoksista tulevat näkyviin heti keräilyn päätteeksi, jolloin asiakas saa lisäaikaa korvaavien tuotteiden hankintaan. Toimituskortin avaamalla voi tarkastella ja suodattaa tuotteita digitaalisella lähetyslistalla sekä toteuttaa toimituksen tarkistamisen. Lähetyslista voidaan tallentaa pdf-muodossa. Myös tuotteiden reklamointi ja tarkastaminen onnistuvat suoraan palvelusta tuotetta klikkaamalla. Palvelusta näkyvät sopimuksessa sovitut toimituspävät ja toimitusikkuna. Myöhemmin ensi keväänä palvelun kehittyessä kerromme tarkemmin, milloin toimitus on saapumassa perille.

3. Toimitushistoria

Toimitushistoria-välilehti avaa asiakkaalle näkymän toimitetuista tilauksista sekä siitä, mikäli tilauksesta on reklamoitu. Toimitushistoria-välilehdeltä pääset seuraamaan valmiita toimituksia sekä näkemään toimituksista tehdyt reklamaatiot. Jatkamme palvelun aktiivista kehittämistä ja otamme mielellämme vastaan palautetta ja ideoita jatkokehittämistä varten.

Toimitukset-palvelun avulla Kespron asiakas saa olennaista ja tärkeää tietoa omista tilauksistaan ja toimituksistaan reaaliajassa

Saapumisaika

Palvelussa näkee toimituksen arvioidun saapumisajan, joka tarkentuu kuljetuksen edetessä. Palvelusta saa tietoa erityisesti viivästyksissä tai poikkeamissa sovitusta saapumisajasta. Toiminto tulee käyttöön vaiheittain.

Tehdyt tilaukset

Palvelussa voi tarkastella tilauksia ja niiden tietoja, tilausvahvistusta, tilauksen jakaantumista toimituksiksi, toimituksen tietoja sekä toimitusaikaikkunaa.

Toimituspäivät

Palvelussa voi tarkastella omat sovitut toimituspäivät, toimituksen saapumispäivät sekä poikkeavat toimituspäivät.

Lähetyslistat

Palvelussa voi tarkastella ja suodattaa lähetyslistaa digitaalisessa muodossa sekä tallentaa lähetyslistan.

Tuotepuutokset

Palvelussa voi tarkastella mahdollisia tuotepuutoksia jo ennen toimituksen saapumista.

Reklamaatiot

Palvelussa voi tehdä reklamaation yksittäisestä tai useammasta tuotteesta kuorman tarkastamisen yhteydessä.

Push-ilmoitukset

Palvelussa voi asettaa push-ilmoituksia valitsemastaan aiheesta esimerkiksi keräilyn valmistumiseen ja tuotepuutoksiin liittyen.



Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä