Tuotevinkki: Näillä tuotteilla lounasravintolan WC-hygienia kuntoon

Katrin-tuoteperhe tarjoaa ratkaisut lounasravintolan hygieniaan. Näillä täsmätuotteilla alle 100 kävijän wc-tila on käytännöllinen, hygieeninen ja parantaa asiakaskokemusta. Kaikki tuotteet saa yhdellä tilauksella Kesprosta.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Metsä Tissue

Kaupallinen yhteistyö

Metsä Tissue

Ratkaisut, jotka toimivat parhaalla mahdollisella tavalla, säästävät resursseja pienentämällä kulutusta ja vähentämällä hygieniariskejä. Katrin-paperit, -annostelijat ja -tarvikkeet toimivat parhaalla mahdollisella tavalla ja tuottavat parhaan laadun – myös lounasravintolassa.

Valmis ratkaisu lounasravintolan wc-tiloihin

90 % suomalaisista kokee, että hyvin hoidettu Wc-tila parantaa koko käyntikokemusta ja mielikuvaa ravintolasta. Wc-tilan hygienia yhdistetään myös vahvasti keittiötilojen hygieniaan. Varmista laadukas asiakaskokemus tyylikkäällä ja toimivalla hygieniaratkaisulla.

Annostelijaratkaisun valinnassa pitää ottaa huomioon tilan päivittäinen kävijämäärä sekä toivottu huoltoväli. Seuraava esimerkkiratkaisu sopii alle 100 kävijän wc-tilaan, mutta kapasiteettia voi helposti nostaa annostelijoiden määrää lisäämällä. Katrin-paperiannostelijoissa on portaaton täyttömahdollisuus, jolloin annostelijaratkaisu sopii joustavasti siivouskierroksiin.

Katrin Inclusive Dispenser Low Consumption All Needs White 1

Tilaa Kesprosta valmiiksi mietityt tuotteet ja tarjoa puhdas ravintolakokemus asiakkaillesi:

Annostelijat:

Roskakorit:

Ratkaisuun sopivat Katrin-täyttötuotteet:

  • Wc-paperi 684, Valkoinen
  • Katrin Plus Käsipyyhe C-taitto 2-krs, valkoinen
  • Katrin Nestesaippua 500 ml

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä