Uusi palvelu: Workerin henkilöstöpalvelut Kespron asiakkaille

Worker tarjoaa Kespron asiakkaille henkilöstöpalveluja, kuten henkilöstövuokrausta, rekrytointeja, henkilöarvioinnit, suorahaut, some-markkinointikampanjat, esikarsintapalvelut sekä koulutukset. Valitse Worker ja unohda henkilöstöhuolesi!

Julkaistu

Teksti

Kespro & Worker

Kuvat

Worker

"Osaajapula on edelleen yksi foodservice-alan ajankohtaisimmista ilmiöistä. Me Kesprossa haluamme, että ammattikeittiöt lähikuppilasta kesäkiskaan voivat pyöriä tehokkaasti sesongista toiseen. Siksi olemme todella tyytyväisiä, että voimme jatkossa tarjota tukkupalveluidemme kattauksessa myös entistä monipuolisemmin henkilöstöpalveluratkaisuja niitä kaipaaville", iloitsee Kespron kumppanipalveluverkoston kehityksestä vastaava Service Manager Nina Hienonen.

Workerin kokonaisvaltainen palvelu perustuu liiketoimintasi aitoon tuntemiseen ja lisäarvon tuottamiseen. Kun valitset Kespron asiakkaana Workerin kumppaniksi, voit heittää henkilöstöhuolet sivuun ja keskittyä ydinliiketoimintaasi.

”Yhteistyön merkittävin etu asiakkaillemme on Workerin tarjoama kokonaisvaltainen kumppanuus henkilöstöasioissa. Tämä kumppanuus tehostuu entisestään valmiiden pakettiratkaisujen avulla, jotka on suunniteltu erityisesti Kespron asiakkaille. Ne mahdollistavat nopean asioinnin ja sujuvan toiminnan käynnistämisen", sanoo Kespron Etelä-Suomen aluejohtaja Tomi Lotvonen.


Kespro Palvelut x Worker hotelli 015 pohtiva

Paikallista, laadukasta ja henkilökohtaista palvelua

Workerin ensisijainen tavoite on helpottaa asiakkaiden taakkaa. Siksi asiakasyrityksessä ei tarvitse välttämättä olla yhtään henkilöstöalan osaajaa tai edes palkanlaskijaa, sillä rekrytointien lisäksi myös kaikki työsuhteet voi halutessaan ulkoistaa Workerin hoidettavaksi.

"Asiakkaistamme tulee meille usein hyviä tuttuja ja he voivat olla varmoja siitä, että olemme aidosti kiinnostuneita heidän menestyksestään ja osaavasta henkilöstöstä. Meidät koetaan helposti lähestyttäväksi ja mukavaksi henkilöstökumppaniksi, sillä emme myy myymisen ilosta, vaan tarjoamme apua aitoon tarpeeseen”, kertoo Workerin avainasiakaspäällikkö Annika Hulkkonen.

Workerin asiakkaana yritykselläsi on aina oma yhteyshenkilö, joka tuntee liiketoimintasi ja osaa ennakoida tulevia tarpeita.

Kespro Palvelut x Worker hotelli 008 sali

Hyvät työntekijät ovat ravintolan suurin kilpailuetu ja syy, miksi asiakkaat palaavat ravintolaan uudelleen ja uudelleen.

Miten Worker varmistaa osaajat asiakkaiden tarpeisiin?

Workerilla on valtavat työntekijä- ja työnhakijaverkostot sekä kattavat järjestelmät ja kanavat työntekijöiden löytämiseksi. Kun osaajapula vaivaa, Worker kouluttaa osaajia yritysten tarpeisiin ja kehittää jatkuvasti uusia tapoja saada työpaikat ja työntekijät kohtaamaan.

“Olemme resursoineet työvoimaa suuriin festaritapahtumiin ja vilkkaisiin sesonkeihin, joiden kautta olemme saaneet kerrytettyä laajan työntekijäverkoston ravintola-alalle ja hyvän maineen ravintola-alan työllistäjänä ja rekrytoijana. Lisäksi kauttamme työllistyy paljon ravintola-alan ammattilaisia suoraan yrityksiin, kuten kokkeja, tarjoilijoita, baarimestareita, ravintolapäälliköitä ja vuorovastaavia. Workerilla työn suola ja sokeri on tarjota ihmisille heidän osaamistaan ja toiveitaan vastaavia töitä”, kertoo Workerin avainasiakaspäällikkö Juuso Erkkilä.

Hektinen foodservice-ala on tunnettu viime hetken muutoksista ja uusista käänteistä. Workerilla ymmärretään erilaisia elämäntilanteita – siten työntekijöiden ja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin voidaan varautua etukäteen.

"Meille on tärkeää olla tavoitettavissa ja toimia saumattomana linkkinä asiakkaamme ja työntekijän välillä. Osaavasta työvoimasta on pulaa ja yritykset kilpailevat hyvistä tekijöistä. Meidän tehtävämme on auttaa Kespron asiakkaita luomaan sellainen työympäristö, jossa työntekijät viihtyvät pitkään ja pysyvät hyvinvoivina tai tyytyväisinä. Hyvät työntekijät ovat ravintolan suurin kilpailuetu ja syy, miksi asiakkaat palaavat ravintolaan uudelleen ja uudelleen”, kiteyttää Annika Hulkkonen.

Kespro Palvelut x Worker hotelli 002 hero

Workerilla työn suola ja sokeri on tarjota ihmisille heidän osaamistaan ja toiveitaan vastaavia töitä.

Yrittäjiltä yrittäjille, business as usual

Worker on yrittäjävetoinen ketju, joten yrityksen ammattilaiset ymmärtävät aidosti yrittäjyyteen ja työnantajana toimimiseen liittyviä arkipäiväisiä haasteita.

"Workerilla tahtipuikkoja ei heiluta tuntematon omistaja korkealla konsernin huipulla, vaan jokainen Workerin yrittäjä on tiiviisti mukana Workerin päivittäisessä toiminnassa ja asiakasrajapinnassa", kertoo Workerin myyntijohtaja Teemu Hautala. Hautala on myös yksi Workerin yrittäjistä.

Asiakkaan pulssilla oleminen on olennainen osa Workerin arvoja ja tavoitteellista toimintaa.

"Me koemme, että jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja kehittää jatkuvasti toimintaamme, tulee jokaisen meistä olla kartalla siitä, mitä työntekijöillemme ja asiakkaillemme kuuluu. Sitä tarkoittaa meille aito kumppanuus.”

Kespro Palvelut x Worker hotelli 006 tarjoilija

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Workerin myyntiin ja heitä henkilöstöhuolet sivuun!

Kespron kumppanipalveluiden ja Workerin suunnittelemat, Kespron asiakkaille räätälöidyt palvelut tarjoavat sinulle mahdollisuuden keskittyä ydinosaamiseesi ja jättää henkilöstöhuolet Workerin harteille. Ota yhteyttä Workerin myyntiin ja kysy lisää yrityksellesi sopivista henkilöstöratkaisuista!


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä