Uusi palvelu: Hartwallin juomalaitepalvelut Kespron asiakkaille

Kespro ja Hartwall aloittavat entistä monipuolisemman yhteistyön – Hartwall liittyy osaksi Kespron palvelukumppaniverkostoa! Hartwall tarjoaa jatkossa Kespron asiakkaille vaivattomasti kaikki yrityksen tarvitsemat juomapalvelut laitteista palveluihin.

Julkaistu

Teksti

Kespro & Hartwall

Kuvat

Hartwall

Hartwallin Kespron kautta saatavaan tuotevalikoimaan kuuluvat viini- ja kylmäkaapit, kahviautomaatit sekä alkuvaiheessa pääkaupunkiseudulla myös hanalaitteet. Kespron asiakkaana etuna laitteista saa -10 % alennuksen listahinnoista.


Miten palvelu toimii?

  1. Täytä yhteystietosi Kespron yhteydenottolomakkeeseen kespro.com/palvelut/hartwall, tai kysy lisää myyjältäsi tai Kespron asiakaspalvelusta.
  2. Hartwallin juomalaitemyynnin ammattilainen on sinuun yhteydessä ja ehdottaa sopivat ratkaisut liiketoimintasi tarpeisiin.
  3. Tilaamasi laitteet ja tuotteet toimitetaan haluamaasi osoitteeseen.
  4. Kun uudet laitteet on toimitettu ja asennettu onnistuneesti, voit aloittaa niiden käytön! Hartwallin juomalaitepalvelun laskutus hoituu kätevästi Kespron kautta.

Vinkki!

Muistathan, että Hartwall varmistaa myös tarvittavat huoltopalvelut juomalaitteille.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä