Valmistaudu juhlakauteen – vinkit näyttävään kattaukseen

Ammattikäyttöön tarkoitetut astiat ovat tärkeä osa ravintolan toimivuutta ja visuaalista ilmettä. Juhlakaudella astiat korostuvat erityisen tärkeinä, kun sesonkiin halutaan luoda näyttäviä ja elämyksellisiä kattauksia.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Keraamiset astiat ruoanvalmistukseen, annoksiin ja esillelaittoon

Klassinen crème brûlée sopii kruunaamaan juhlakauden illallisen. Samettisen herkun valmistukseen tarvitaan kestäviä astioita, joissa lämpö jakautuu tasaisesti. Emile Henry -vuoat ovat lujatekoista HR®-keramiikkaa (High Resistance) ja tunnettuja erinomaisesta lämmönjohtavuudestaan ja kestävyydestään. Vuoat ovat myös esteettisesti tyylikkäitä, ja ne tuovat pöytään ripauksen ranskalaista eleganssia. Astian pinnan erityisen vahva lasite suojaa naarmuilta ja auttaa säilyttämään alkuperäisen värin. Vuoka on uunin, mikroaaltouunin, pakastimen ja astianpesukoneen kestävä. Muista myös saman sarjan etanapannut.

Astiatukku teema loppuvuoden juhlakausi 2024-107 1500x1000

Emile Henry -tuoteperheestä löytyy myös käteviä GN-mitoitettuja keraamisia astioita. Kulhoja ja vuokia voi käyttää monipuolisesti ruoanvalmistuksessa ja esillelaitossa. Astioilla saa buffet-pöytään modernia ilmettä joko kylmien tai lämpimien ruokien tarjoiluun. Astiat ovat iskunkestäviä ja osa niistä myös kevyempiä kuin useat ammattikäyttöön tarkoitetut tarjoiluastiat.

Astiatukku teema loppuvuoden juhlakausi 2024-080 1500x1000 Jälkiruoat voidaan laittaa esille näyttävästi pienissä laseissa ja lasipurkeissa. Kuvassa Weck lasipurkki kannella, Bormioli Rocco Piemontese shottilasi ja Arc Stack Up snapsilasi.

Pienet makeat näyttävästi esille

Shottilasit tarjoavat luovia mahdollisuuksia jälkiruokien esillepanoon. Pienissä laseissa tai lasipurkeissa kerrokselliset jälkiruoat ja mousset saadaan hienosti esille. Ne ovat täydellisiä vaihtoehtoja silloin, kun halutaan tarjota vieraille useita pieniä makuelämyksiä. Shottilaseja voi käyttää myös suolaisten alkuruokien, kuten keittojen tai pikkusuolaisten, esillepanossa, tuoden monikäyttöisyyttä ravintolan astiastoon.

Astiatukku teema loppuvuoden juhlakausi 2024-043 1500x1000 APS Perfecto -tarjoiluteline on kätevä ja tyylikäs vaihtoehto pienten annosten esillelaittoon.

APS Perfecto -tarjoiluteline tuo jälkiruokapöytään näyttävyyttä ja kerroksellisuutta. Telineen avulla voi luoda houkuttelevia ja tyylikkäitä esillepanoja, joissa jälkiruoat ovat helposti saatavilla ja kauniisti esillä. Teline on ihanteellisen valinta buffet-pöytään, kun halutaan nostaa tarjolle useita erilaisia jälkiruokia. APS Perfetto -tarjoiluteline on myös ilmeeltään moderni ja kevyt, ja se sopii osaksi monenlaista kattausta.

Astiatukku teema loppuvuoden juhlakausi 2024-131 1500x1000 Chef & Sommelier Exaltation -samppanjalasien valttikortit ovat muotoilu ja toiminnallisuus.

Exaltation-lasit tarjoavat laadukkaita makuelämyksiä

Kuohuviini- ja viinilasit ovat merkittävä osa juhlakauden kattausta, joka on syytä tarkistaa ennen sesonkia. Chef & Sommerlierin uutuuksissa, Exaltation -laseissa, yhdistyy mieleenpainuva kaareva muotoilu ja tekniset ominaisuudet, jotka korostavat viinin parhaita puolia. Lasien muoto ja ulospäin kaartuva reuna mahdollistavat viinin hengittämisen ja aromien paremman tiivistymisen, ja siten myös viinin aistimisen. Viinin hapot, tanniinit ja alkoholi tulevat esiin tasapainoisesti sarjan laseissa. Myös lasin pitkä ja saumaton jalka sekä ohut ja kirkas lasimateriaali lisäävät makunautintoa.

Exaltation-samppanjalaseissa patentoitu kuplajärjestelmä vie maistelukokemuksen uudelle tasolle. Kuplat kulkeutuvat juomassa optimaalisesti pinnalle, jonka ansiosta aromit vapautuvat täydellisesti. Kuplia ohjaavat lasin alaosassa olevat pienet, pistemäiset kuljettimet.

Astiatukku teema loppuvuoden juhlakausi 2024-020 1500x1000 Baaritiskille asetellut kylmät juomat herättävät ostokiinnostuksen.

Hyödynnä jäähdyttimet esillelaitossa ja tee lisämyyntiä

Juomien tarjoilussa kannattaa ottaa huomioon erilaisia vaihtoehtoja esillelaittoon ja lisämyyntiin. Viininjäähdyttimet toimivat tässä tarkoituksessa kätevästi esimerkiksi baaritiskillä. Nippu juhlakauden pullojuomia jäiden seassa herättää ostokiinnostuksen, ja antaa mahdollisuuden esimerkiksi premium-juomien lisämyyntiin. Asettelu toimii baaritiskillä käytännöllisyyden lisäksi myös esteettisenä elementtinä.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä