Fazerin konvehdit kruunaavat tarjoilun

Kääreelliset konvehdit ovat tarjoilujen järjestäjän paras ystävä – ne sopivat niin neuvotteluhuoneen pöydälle, henkilökunnan taukohuoneeseen kuin kahvikupillisen kanssa tarjottaviksi. Fazerin valikoimasta löytyvät Suomen rakastetuimmat suklaakonvehdit.

Julkaistu

Teksti

Fazer

Kuvat

Fazer

Kaupallinen yhteistyö

Fazer

Suomen suurimmassa suklaatehtaassa Vantaalla valmistetaan Fazerin tuttujen suklaalevyjen lisäksi suussa sulavat konvehdit. Muun muassa Fazerin Sininen, Fazermint, Geisha ja Dumle ovat tarjolla kotikäyttöön soveltuvien pienempien pakkausten lisäksi isommissa kolmen kilon pakkauksissa. Yksi tällainen pakkaus, joka muotonsa takia tunnetaan myös lempinimellä linnunpönttö, sisältää tuotteesta riippuen 350–420 Fazerin laadukasta kääreellistä konvehtia.

Kääreellinen konvehti sopii moneen tilanteeseen ja tarpeeseen

Kääreelliset konvehdit sopivat erinomaisesti kahvilan tai vaikkapa kioskin tiskille, josta asiakas saa napattua laadukkaan herkkupalan rasittamatta liikaa kukkaroaan. Kääre takaa konvehtien hygieenisyyden myös yksittäin tarjottuina, ovatpa ne sitten myynnissä tai tarjolla asiakkaita yllättävänä ja ilahduttavana laadun ja arvostuksen merkkinä.

Fazer Kespro-20242695 KF kääreellinen konvehti

Fazerin konvehdit soveltuvat myös kansainvälisempään miljööseen – onhan Fazer yksi tunnetuimmista suomalaisista tavaramerkeistä ja Fazerin tuotteita viedään yli 40 maahan. Isoihin pakkauksiin pakattujen konvehtien valikoima on ilahduttavan laaja: perinteinen Sininen toimii aina, hienostunut Fazermint ja vaaleanpunaisena hehkuva Geisha tuovat arvokkuutta, ja iloinen Dumle maistuu leikkimielisille. Niin ikään vegaaneillekin sopivaa klassikkoa, punaraidallista Mariannea – joka muuten viettää 75-vuotisjuhlapäiviään vuonna 2024 – on saatavilla isoissa 2,5 kilon laatikoissa.

Ilahduta asiakasta Fazerin suklaapatukalla

Suklaatuotteista kahviloiden ja kioskien valikoimiin sopivat konvehtien lisäksi etenkin Fazerin suklaapatukat – ne perinteiset 37–39 gramman painoiset hemmotteluun sopivat ihanuudet, joita löytyy moneen eri makuun. Pakkaus suojaa suklaapatukoita samaan tapaan kuin konvehteja, ne ovat yhtä tuttuja ja houkuttelevia, mutta hiukan runsaampia. Patukan voi nauttia paikan päällä, napata mukaansa taskussa tai laukussa, tai vaikka jakaa ystävän kanssa.

Arkinen luksus – helposti ulottuvilla oleva itsensä tai läheisen hemmottelu hyvällä omallatunnolla – on asiakkaan käden ulottuvilla Fazerin käärittyjen konvehtien tai suklaapatukoiden avulla.

Fazer kääreelliset konvehdit artikkeliin 2


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä