Hartwallin tehtävä on virkistää Suomea

Victor Hartwall toi markkinoille kuplivat vedet vuonna 1836, ja silloin syntyi alku suurelle tarinalle. Siitä lähtien hartwallilaisten tehtävä on ollut virkistää Suomea juomilla.

Julkaistu

Teksti

Hartwall

Kuvat

Hartwall

Hartwallin tuotevalikoima

Hartwallilla uskotaan siihen, että kun keho ja mieli virkistyvät, seuraa hyviä asioita.

Hartwallin tuotevalikoimaan kuuluu vesiä, virvoitusjuomia, erikoisjuomia, oluita, siidereitä ja long drink -juomia sekä viinejä ja muita alkoholijuomia. Tunnetuimmat tuotemerkit ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Novelle, Lapin Kulta, Karjala ja Hartwall Original Long Drink.

Hartwall on myös Heineken- ja Pepsi-brändien yhteistyökumppani Suomessa.

Perinteitä kunnioittaen

Hartwall on myös virkistävä työpaikka ja kumppani. Hartwallilaisia on yhteensä 700, ja välillisesti se työllistää Suomessa 11 000 ihmistä. Hartwall on osa tanskalaista Royal Unibrew -konsernia. Moderni tuotantolaitos sijaitsee Lahdessa, lähdevesipullottamo Karijoella ja pääkonttori Helsingissä.

Suomalainen vesi on ainutlaatuista. Niin on myös Hartwallin taito jalostaa vedestä erilaisia juomia. Hartwallilla on oma kaivo Lahdessa ja oma lähde Karijoella – verraton vesi on kaikkien tuotteiden perusta. Hartwallin juomat syntyvät alusta lähtien hartwallilaisten hyppysissä, aina tuotekehityksestä ja reseptien luomisesta testaamiseen, tuotantoon ja pakkaamiseen.

Hartwall edistää vastuullista juomakulttuuria ja pitää huolen siitä, että sekä juomat että teot ovat hyviä.


Hartwallin Laitepalvelu

  • Hartwallin Laitepalvelusta saat hankittua kaikki yrityksesi tarvitsemat juomalaitteet ja niihin liittyvät palvelut.
  • Kespron kautta saatavaan tuotevalikoimaan kuuluvat viini- ja kylmäkaapit, kahviautomaatit sekä alkuvaiheessa pääkaupunkiseudulla myös hanalaitteet. Kespron asiakkaan etuna laitteet ovat -10 % listahinnoista.
  • Hartwall suunnittelee ja toteuttaa asennukset ja huoltaa laitteet vuosien kokemuksella.
  • Hartwallin asiantuntijat ymmärtävät laajasti erilaisten yritysten laitetarpeet. Laitteiden valinta, asennus ja huolto käy vaivattomasti ja sujuvasti.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä