Hevivinkki: Tunnetko Kumato- ja Yoom-tomaattilajikkeet?

Erikoistomaatteja ravintoloiden kasvavaan tarpeeseen maahantuo Kespron pitkäaikainen kumppani Valstar. Tunnetko jo heidän Kumato- ja Yoom-tomaattilajikkeensa?

Julkaistu

Teksti

Kepsro

Kuvat

Adobe Stock

Kaupallinen yhteistyö

Valstar

Tummanpuhuvat Kumato-tomaatit

Kumato-tomaatit ovat tunnettuja ainutlaatuisesta, syvästä ruskeanpunaisesta väristään ja makeasta, intensiivisestä maustaan. Ne ovat monikäyttöisiä keittiössä, sopien niin raakana nautittavaksi kuin erilaisiin kypsennettyihin ruokiin. Kumato-tomaatti on kotoisin Espanjasta, ja sen suosio on kasvanut viime vuosina ympäri maailmaa.

kumato AdobeStock 843149247

Tasapainoinen Yoom-lajike

Yoom-tomaatit puolestaan ovat uudempi lajike, joka on saanut huomiota erityisesti voimakkaan violetin värinsä ja antioksidanttipitoisuutensa ansiosta. Ne tarjoavat erilaisen makuelämyksen, jossa yhdistyvät makeus ja kirpeys tasapainoisella tavalla. Yoom-tomaatit ovat myös ravitsevia ja sisältävät runsaasti vitamiineja.

yoom AdobeStock 533044715

Monipuoliseen ruoanlaittoon

Erityisesti näiden tomaattien ulkonäkö on mielenkiintoinen lisä ammattikeittiön annoksiin. Kumato- ja Yoom-lajikkeiden suosio jatkaa kasvuaan, kun yhä useammat ihmiset löytävät niiden ainutlaatuiset ominaisuudet. Kumato- ja Yoom-tomaatteja voi kokeilla erilaisissa annoksissa, kuten salaateissa, leipien täytteenä, grillattuna lisukkeena, pasta-annoksissa tai herkullisissa keitoissa.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä