Kuin kotona Italiassa

Italialainen keittiö on kestosuosikki Suomessakin. Yksinkertaisen, herkullisen ruoan lisäksi mielikuva italialaisesta ruokailusta on yhdessäoloa sekä rakkautta ruokaan ja ruoanlaittoon. Siksi italialaiset tuotteet ovat erityisessä asemassa myös Kesprossa.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Kespro on tunnettu laadukkaista raaka-aineista ja monipuolisesta valikoimastaan. Yksi Kespron erityisistä tuoteryhmistä koostuu italialaisista tuotteista, jotka ovatkin löytäneet koko ajan laajenevan käyttäjäkuntansa. Kävimme keväällä Italiassa päivittämässä valikoimaa ja toimme tuliaisina tämän hetken herkullisimmat Italia-tuotteet Kespron asiakkaille.

1.

Mikä on Italian suosittuuden salaisuus? Italialainen keittiö on jo pitkään ollut suomalaisten ravintola-asiakkaiden suosiossa. Viime aikoina on avattu useita laadukkaita italialaiseen ruokaan keskittyviä ravintoloita. Vaikka italialainen ruoka on tuttua, siitä löytyy aina uusia kulmia raaka-aineiden ja ruokalajien ansiosta. Mielikuva italialaisesta ruoasta on helppo ja herkullinen – täynnä värejä, tuoksuja ja makuja.

2.

Yksinkertaisesti laadukasta. Italialaisessa keittiössä raaka-aineiden laatu on keskiössä. Vaikka reseptit voivat olla yksinkertaisia, annokset tehdään aina laadukkaista tuotteista. Esimerkiksi muutamasta raaka-aineesta valmistuva salviapasta on klassinen esimerkki annoksesta, jossa laadukkaat ainekset ovat onnistumisen edellytys. Italian reissulla tuottajien valikoimista meihin tekivät vaikutuksen muun muassa korkealaatuiset Primi al bronzo -pastat. Sarja tarjoaa korkealuokkaisia pastoja, kuten spaghetto quadrato, rigatoni, calamarata ja linguine. Al bronzo -pastat on puristettu pronssisen suuttimen läpi, joka tekee pastan pinnasta karhean. Näin kastike tarttuu siihen paljon paremmin.

3.

Juustot, leikkeleet ja leivät. Juustoloista mukaan matkaan lähtivät savustettu burrata, bufala ricotta ja burratan sydän eli stracciatella. Mainitsemisen arvoinen tuote on myös punaisten lehmien, eli vacche rosse -rodun maidosta valmistettu, 24 kuukautta kypsytetty parmesaani, jonka kiteinen, tasapainoinen koostumus ja maku on aivan omaa luokkaansa. Toimme valikoimaan lisäksi muutaman uuden italialaisen leipomotuotteen, kuten tramezzinon ja pinsa romanan. Lisäksi löysimme erityisen herkullista sieni-tryffelitahnaa, perunagnoccheja ja mortadellaa pistaasipähkinöillä.

4.

Kaikkea Italian ystävälle Kesprosta. Nämä kaikki tuotteet soveltuvat niin vitriiniin kuin lounaalle ja illalliselle. Kun aitoihin italialaistuotteisiin lisätään Vihannestukku Kespron hevit, Juomatukku Kespron viinit, sekä Reinin Lihan ja Kalatukku E. Erikssonin valikoimat, saa rakennettua mitä tahansa italialaista huippulaadukkaasti. Buon appetito!


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä