Tuotevinkki: 6 syytä valita De Cecco premium-pasta

Premium-pasta De Cecco nostaa annoksen tasoa ja tarjoaa vaihtelua asiakkaalle.

Julkaistu

Teksti

Inka Ikonen

Kuvat

AdobeStock

Kaupallinen yhteistyö

PNM Chipsters Oy

Italialainen keittiö on takuuvarma valinta syksyn viileneviin säihin, kun mieli kaipaa tuttuja turvaruokia. Nosta ruoan tasoa korkealaatuisilla De Cecco -pastoilla, jotka ovat saatavilla Kesprosta.

De Cecco -pastat valmistetaan Italiassa Abruzzon alueella yli 130 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Pastat ovat ominaisuuksiltaan omaa luokkaansa ja sen ansiosta De Cecco on yksi Italian suosituimmista pastamerkeistä ja italialaisten valinta täydelliseen pasta-annokseen. Listasimme kuusi syytä, joiden takia premium-pasta on ammattikeittiön valinta.

Tämän takia kannattaa valita laadukas premium-pasta

1. Pastalla on väliä

Kun valitset laadukkaan pastan, ruoanlaitto on helpompaa, annoksessa on enemmän makua ja parempi suutuntuma.

De Cecco -pastat ovat hitaasti kuivattuja, minkä takia ne pysyvät keittämisen jälkeenkin irtonaisina. Valmistusmenetelmän ansiosta ne säilyttävät muotonsa, värinsä ja täydellisen al dente -purutuntumansa asiakkaalle saakka, vaikka keittoaika venähtäisi tai ruoka olisi tarjolla pidempään buffetpöydässä.

2. Enemmän makua

Aitoon italialaiseen tapaan pastakastike kuuluu sekoittaa pastan joukkoon aina ennen tarjoilua. Pastan pinta vaikuttaa suutuntuman lisäksi siihen, miten kastike tarttuu pastaan. De Cecco -pastojen pronssimuottien karhentama pinta imee pastakastikkeen maut itseensä, mikä takaa herkullisemman lopputuloksen.

3. Esikeittäminen nopeuttaa annosten nostoa

Jotta pasta on parhaimmillaan, keitä se reilulla suolalla maustetussa, runsaassa vedessä pakkauksessa olevan keittoajan mukaisesti.

Tarvittaessa voit valmistautua tarjoiluruuhkaan esikeittämällä pastaa puolet sen normaalista keittoajasta. Valuta keitinvesi pois, huuhdo pasta kylmän veden alla ja halutessasi annostele valmiiksi lautasille. Annokset säilyvät jääkaapissa jopa kahdeksan tuntia. Keitä pastaa vielä minuutin ajan juuri ennen tarjoilua asiakkaalle. Kun valitse De Cecco -pastan, voit luottaa, että pastassa on tällöinkin täydellinen rakenne.

4. Laadukkaasta pastasta riittää useammalle

Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta De Cecco -pastat imevät enemmän keitinvettä itseensä, minkä vuoksi pienemmästäkin määrästä riittää useampaan annokseen.

5. Erilaiset pastamuodot tarjoavat vaihtelua

Erilaisia pastamuotoja käyttämällä voi erottua, tehdä annoksista näyttävämpiä ja tarjota asiakkaille vaihtelua.

Kokeile esimerkiksi Campanian alueelta peräisin olevaa suurikokoista Paccheri-putkipastaa italialaisen ragù-kastikkeen kera tai napolilaista syvään uurrettua Tortiglionia tulisen all’ arrabbiata-kastikkeen kanssa. Tortiglioni on nyt saatavilla kolmen kilon pakkauksessa.

6. Kokeile helppoja ja nopeita perunagnoccheja

Pehmeät Gnocchi di Patate -taikinamykyt kuuluvat pastan rinnalla italialaisiin ruokapöytiin ja niiden suosio kasvaa myös Italian ulkopuolella. Perunagnoccheissa on perinteistä pastaa pehmeämpi ja ilmavampi rakenne ja uurteinen pinta, joka kerää kastikkeen maut itseensä. Gnocchit keittyvät parissa minuutissa. Ne voi paistaa rapeiksi voissa tai öljyssä. Tarjoa esimerkiksi puttanescan tai peston kera, hauduta uunivuoassa tomaattikastikkeen ja mozzarellan kanssa tai tarjoa lisukkeena kalan ja lihan kanssa. Uusi, suurempi kahden kilon pakkauskoko palvelee ammattikeittiötä.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä