Modernit ja perinteiset herkut joulusesonkiin Arla Pron kanssa

Arla Pron keittiömestari on kehittänyt käyttöösi helppoja herkullisia joulun ja uudenvuoden reseptejä. Mukana on paljon valinnanvaraa: makeaa ja suolaista, modernia ja joulun perinteitä kunnioittavaa. Tutustu ja testaa!

Julkaistu

Teksti

Arla

Kuvat

Arla

Kaupallinen yhteistyö

Arla

Joulu on elämysten juhla. Se paketoi yhteen maut, tuoksut ja tunnelman. Joulunaikaan liittyy myös ravintolamaailmassa paljon perinteitä - vaikkapa menuihin, koristeluihin tai ohjelmaan. Monille juuri perinteet tekevät joulusta joulun, mutta samalla asiakkaille halutaan tarjota uusia makututtavuuksia ja perinteisten jouluruokien uudella twistillä tuunattuja versioita.

Arla Pron tuotevinkkien ja reseptien avulla loihdit kahvilasi vitriiniin tai ravintolasi joululistalle uusia tähtiä.

Hurmataan asiakkaasi yhdessä – kauhan täydeltä joulumakuja ja -mieltä jokaiselle!

Testaa keittiömestarimme mehevistä mehevin suklaa-taatelikakku. Siinä on uudenlainen muoto ja koristelu, jonka voi syödä jo silmillään. Tämä kakku toimii loistavasti myös vitriinissä.

Raskitetusta croissant-taikinasta valmistetuissa joulutortuissa on uutta syvyyttä maussa. Näitä ihanuuksia täydentävät vielä joulun rahkaiset Lucia-pullat. Jouluinen luumucruffin on trendiherkku maailmalta ja se toimii myös perinteisemmässä joulupöydässä. Sisältä mehevä, ulkoa lehtevä ja rapea cruffin on näyttävä jouluherkku.

ArlaPro kespro com 1500x1000 saaristolaisleipa

Saaristolaisleipä ja joulukalat ovat täydellinen makupari

Piimä toimii monessa myös joulukautena. Perinteinen saaristolaisleipä valmistetaan rasvattomaan, laktoosittomaan piimään. Se saa upean kiillon siirappi-voista ja jouluiset mausteet nostavat makuelämyksen uusiin ulottuvuuksiin. Leivo kerralla enemmän ja säilö leivät kylmässä. Halutessasi perinteisemmän makuisen saaristolaisleivän, jätä joulumausteet pois. Joulun kaloista ja saaristolaisleivistä valmistat myös herkullisimmat pikkusyötävät. Hiilisiika yhdessä viinirypäleiden ja Apetina-kreemin kera luovat yllätyksekkään ja harmonisen makukokonaisuuden. Tämä toimii myös uudenvuoden buffetissa.

ArlaPro kespro com 1500x1000 hiilisiika

Piparkakkurahka valtaa joulun jälkkärit

Piparkakut ovat jouluherkkujen klassikko jo sellaisenaan, mutta myös makuna mitä inspiroivin lähtökohta muulle jouluiselle ruoanlaitolle. Nappaa talteen reseptimme ja valmista erilaisia leivonnaisia ja jälkiruokia piparkakkurahkasta. Pehmeät piparkakkurahkapullat ovat takuuvarma vitriinituote.

ArlaPro kespro com 1500x1000 piparkakkurahkapulla

Tee uudenvuoden juhlinnasta makujen ilotulitusta!

Uudenvuoden näyttävä shrimp roll syntyy maukkaasta piimäsämpylästä ja helposta katkaraputäytteestä. Täytteen voi valmistaa hyvissä ajoin etukäteen, se vain paranee maustuessaan.

ArlaPro kespro com 1500x1000 shrimp roll

Juustosalaatti on täydellinen herkku uudenvuoden buffetiin. Varioi salaatin kasviksia ja juustoja makumieltymystesi mukaan. Tämän reseptin hunajaisesta sherry-vinaigrette salaatinkastikkeesta on ainesta myös vakiovarusteeksi jääkaappiin!

ArlaPro kespro com 1500x1000 juustosalaatti

Uudenvuoden buffetiin sopii myös riimihärkä muikun mädin kanssa.

ArlaPro kespro com 1500x1000 riimiharka muikunmati

Monikäyttöiset, ammattilaisten maitotuotteet joulusesonkiin

Tervetuloa nettisivustollemme arlapro.fi inspiroitumaan joulun upeista resepteistä ja tutustumaan, mitkä Arlan laadukkaista maitotuotteista kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan jouluaterioiden ja leivonnaisten valmisteluun. Perinteistä joulupuuroa unohtamatta!


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä