Tervetuloa foodservice-alan näköalapaikalle, Kespron messuille!

Näkymä ravintolamaailman huipulta foodservice-alan tulevaisuuteen.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Syksyn merkittävin, inspiroivin ja ruokaisin foodservice-alan ammattitapahtuma, Kespron messut, kerää ruoka-alan ammattilaiset, kumppanit ja parhaan brändit yhteen! Luvassa on runsaasti tietoa, huikeita messutarjouksia, inspiraatiota, ratkaisuja sekä ravintola-alan uusimpia trendejä, joita tarjoilee yli 200 näytteilleasettajaa Kespron omien osastojen lisäksi. Esillä ovat uusimmat tuotteet ja palvelut ravintoloiden ja suurkeittiöiden liiketoimintaa kehittämään, tule ja vertaa vaihtoehtoja! Nopeuta sisäänpääsyä ja rekisteröidy ennakkoon!

REKISTERÖIDY ENNAKKOON: KESPRO.COM/MESSUT

Kaikkea Italian ystävälle Kesprosta

Kespron syysuutuudet ovat tulleet valikoimiin, ja erityisesti italialaisten tuotteiden valikoima kasvaa muun muassa useilla juustoilla ja pastoilla. Kespron Foodsterista kerrotaan, että italialaisten ravintoloiden suosio pitää pintansa, ja siksi myös Kespron Italia-valikoimaa kehitetään koko ajan. Kokosimme Italia-valikoimamme yksiin kansiin. Julkaisu on jaossa messuilla Kespron osastolla. Hae omasi ja maista samalla pala Italiaa! Buongiorno!

Kespro ItaliaEsite 2024 Kansi 700x1000

Verkostoidu!

Tule tapaamaan kollegoita ja alan parhaita asiantuntijoita, joiden kanssa voit jakaa ajatuksia, ideoita ja kokemuksia. Onhan päivä jo kalenterissasi?

messuaikataulu 2024

Messut avoinna klo 13-18. HUOM! Myös alkoholimessut aukeavat jo klo 13.00. Messujen alkoholiosastolle pääsevät vain anniskeluluvallisten yritysten edustajat.

Uutta alkoholimessuilla

Messujen alkoholiosastolla on tarjolla monipuolista ohjelmaa. Arvid Nordquist maistattaa herkullisia kahvidrinkkejä. Teerenpelin ständillä mahdollisuus testata, miten viski toimii suklaakakun kanssa tai juuston kaverina.

Maistossa mm. Sophie Cossy -vuosikertasamppanja sekä La Roncaia One & Only Rose -kuohuviini. Alkoholimessut aukeavat jo klo 13.00. Tutustu tarkempaan, paikkakuntakohtaiseen ohjelmaan!

Kespron messut Helsinki 2023-8336 1500x1000

Astiatukku Kespron liikkuva astianäyttely messuilla

Astiatukku Kespron syksyn uutuudet ovat nähtävissä messuilla. Tuomme astiat asiakkaiden saataville seitsemälle paikkakunnalle, viisi näyttävää esittelypöytää täynnä mielenkiintoisia, laadukkaita uutuuksia. Tule tapaamaan asiantuntijoitamme ja kysy lisää!

Astiatukku myyntitiimi 2024-5443 1500x1000

Täysi kattaus Kespron palveluita ravintola-alan käyttöön

Palvelumme on suunniteltu ruokkimaan kokkien intohimoa ja vapauttamaan aikaa sille varsinai-selle tekemiselle. Palvelut auttavat sinua tekemään parempia päätöksiä ja varmistamaan, että ravintoloiden katteet pysyvät kunnossa.

Kespro messut 2023 Turku-7240 raportit palvelu 1500x1000

Kespron toimitukset-palvelu

Onko lähetyslista hukkunut ja kuorma pitäisi tarkistaa? Siirrä paperinen lähetyslista historiaan ja ota käyttöön Toimitukset-palvelun digitaalinen lähetyslista Kespron messuilla! Suuntaa Kespro Palvelut-osastolle niin kerromme, miten saat Toimitukset-palvelun käyttöön ja voit luopua paperista! Tule kuulemaan myös uudesta Reseptit-palvelusta.

Vinkki! Messuilla on mukana myös Kespron palvelukumppaniverkoston BoltWorks, Hartwall Laitepalvelu, Mepco MaraPlan, Nokeval, Restolution, VG EcoFuel, Worker ja Yonoton. Tule tutustumaan Kespron asiakkaan rahanarvoisiin etuihin!

Yonoton à la cartella uusia ominaisuuksia saliin ja keittiöön

Yonoton on jo pitkään mullistanut ravintoloiden myyntiä yhdistämällä eri myyntikanavat kuten kassan, itsepalve-lukioskin, applikaation ja verkkokaupan. Nyt yritys tekee ison harppauksen à la carte -tarjonnassa, tuoden tarjolle runsaasti uusia ominaisuuksia niin salihenkilökunnalle kuin keittiöille. Olipa kyseessä tilauksien vastaanotto, bongikuittien käsittely, pöytäseurueen kuittien jakaminen tai yhdistely, Yonoton à la Carte pöytäkartta ottaa huomioon eri ravintolatyyppien tarpeet, tehden kaiken niin yksinkertaiseksi kuin mahdollista.

TERVETULOA FOODSERVICE-AMMATTILAISTEN NÄKÖALAPAIKALLE

Parhaat uutuudet, palvelut, raaka-aineet, ratkaisut, kontaktit, verkostot, näkemykset


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä