Tuoretta kirjolohta – nyt nopeasti ja edullisesti

Nyt on otollisin aika tilata tuoretta kirjolohta, sillä perkuut ovat alkaneet. Saaliskannat ovat runsaimmillaan, mikä takaa huippusaatavuuden ja edullisimmat hinnat. Tuoretta kirjolohta saa nyt Kespron kautta nopeimmalla tilausrytmillä valtakunnallisesti.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Kespron asiakkailla on nyt mahdollisuus hyödyntää parantunutta tuorekalatarjontaa, sillä korkealaatuiset Kalatukku E. Erikssonin C-leikattu kirjolohifilee n. 5 kg ja Menun C-leikattu kirjolohifilee n. 10 kg ovat tilattavissa valtakunnallisesti asiakkaan nopeimmalla tilausrytmillä Kespronetistä. Tämä mahdollistaa aiempaa nopeamman tuorekalatoimituksen ja varmistaa tuoreen ja laadukkaan kalan saatavuuden ympäri Suomen.

Nyt on aika tilata, sillä kirjolohen paras sesonki on käynnissä. Perkuut ovat alkaneet, jolloin saatavuus on huipussaan ja hinnat edullisimmillaan. Tämä tarjoaa asiakkaillemme loistavan tilaisuuden hyödyntää kirjolohen parasta laatua niin hinnan kuin tuoreuden osalta.

Nopeiden toimitusten tuorekalavalikoimaa laajennetaan syksyn aikana entisestään.

Laadun takaa käsityö ja ammattitaito

Kalatukku E. Erikssonilla käsitellyt kalat tunnetaan korkeasta laadustaan. Jokainen kirjolohifile fileoidaan käsityönä ammattitaitoisen henkilökunnan toimesta ja tuotannossa varmistetaan kalan laadun säilyminen erinomaisena asiakkaalle saakka katkeamattoman kylmäketjun tuotetta suojaavan pakkauksen sekä logistiikan avulla.

Eriksson kirjolohi perkuu

Pakkaus ylläpitää laatua ja tuoreutta sekä viestii vastuullisuutta

Kalatukku E. Erikssonin ja Menun kirjolohifileet on pakattu energiajätteessä kierrätettävään EcoFishBoxiin, jonka sulkee huppukansi. Kannen tehtävänä on suojata tuotetta varastossa ja kuljetuksen aikana. Laatikon muut ominaisuudet säilyttävät tuotteen laadun sen loppukäyttäjälle asti.

Umpinainen laatikko suojaa kalaa ulkoisilta haitoilta. Laatikko ei myöskään vuoda pohjalle asetetun imutyynyn ja kalan päälle pakatun kuitujään ansiosta. Sulavaa irtojäätä ei siis ole! Näin sekä itse tuote, että kalan säilytystilat pysyvät siisteinä. Kalaa ei myöskään tarvitse sulamisuhan vuoksi purkaa pois laatikosta, näin säästetään kallisarvoista aikaa ravintolassa.

EcoFishBox ei ainoastaan ole vastuullinen vaan se myös viestii vastuullisuutta. Laatikon sivulla olevan QR-koodin kautta pääset tutustumaan K-ryhmän kala- ja äyriäislinjaukseen. Laatikon toisen QR-koodin kautta pääset helposti tilaamaan lisää kalaa Kesprosta.

Eriksson ecofishbox

Tilaa nyt


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä